Четници угоштљавају деду са ракијом
Четник
Четници се појављују и у ГTA Вајс Ситију као гарда Томија Варсетија. На слици Томији Варсети са четничким војводом Миленком уговара шверц оружија.
Четници заједно са Томи Варсетијем на насловној страни Тајм магазина.


Четници су били највећи издајници после Партизана. Они су се такмичили у броју издатих собa током опсаде Вавилона. На крају су победили Партизани са 1980 издатих соба, док су четници били на другом месту са 1946 издатих соба. Кажу да су партизни стојали испред кафане и наговарали људе да иду код њих а не код четника. Вођа четника био је Тито. Иначе, Четници се из хобија играју опијања ракијом (увео Велимир Илић), премлаћивања (увео Веља Илић), клања (увео Шешељ) и гибанице и печења ждрања. Четници су општепознати и по великој љубави према својој браћи Хрватима и Бошњацима, које од милоште зову усташе и балије. Још је Војислав Шешељ рекао: "Идемо да се покољемо са нашом браћом Хрватима". Са Хрватима је још спојен и договор о пријатељству Томсон и Баја Мали Книнџа одржали су заједно и концерт. Док је са Бошњацима у Сребреници склопљен уговор о неклању. После састанка задовољни Ратко Младић је рекао:"Нож,жица Сребреница" што значи да ће се све лепо одвијати. Четници су и једна од легалних војскију Велике Србије, они су задужени за чување границе, обезбеђивање унутрашњости и организацију свих митинга и прослава по градовима, варошицама и паланкама.


Четници у Вај СитијуУреди

Група од око 10 000 четника је 1946 године побегла од комунистичке власти у Америку на острво Вајс Сити нису имали никога нигде па су служили као гарда за обезбеђивање града, лична заштита, тајна полиција и друиди. Сваке године су се окупљали на Сабору 13 маја на острву Старфиш. 1986 године склопили су уговор са Томијем Варсетијем човеком који је завладао Вај Ситијем. Вечно су га штитили обезбеђивали му послове заједно су изашли и у Тајм Магазину као организиција по именом Том Варсети и Четнички синови(јер су то углавном били синови оних четника који су дошли).

Види јошУреди