Отвори главни мени

Нециклопедија β

“Добро вече”

~ Милка Цанић на тему Милка Цанић
Четникистан
Застава
Грб
(Застава) (Грб)
Химна: 1.Спремте се Четници 2.Боже нема правде
Гесло: "Равна гора победити мора,Милоје дај ракије!"
Локације срба.png
Званични језик Демократско-Радикалски
Једнио писмо Ћирилица
Званична валута Четник динарс
Главно село Село Ба
Политичко уређење Парламентарни спо
Краљ Војислав Михаиловић
Председник Владе Вук Драшковић
Вечити владар небеског Четникистана Дража Михаиловић
Национална маскота Калабић
Димитрије Пантић
Никола (Зељо)
Ракија, Гибаница, Печење (Прасеће и Јагњеће) ,роштиљ, калашњиков, нож, жица, Сребреница ...
Пријатељи Државе Том, Цеца, Велимир Илић,Гуча, Баја Мали Слинџа
Четник у четничкој народној ношњи са традиционалним четничким оруђем.
Традиционална гостољубивост:Четници угоштљавају деду са ракијом

Четникистан је држава насељена Србима православне вероисповести.Дозвољено писмо је ћирилица.Највише је мрзе Хрвати. Због њихове чувене реченице Гранате на Хрвате.

Садржај

ВластУреди

Четникистаном влада краљ из династије Михаиловић наследника Драже Михаиловића. Испод њега налази се парламент којим влада Вук Драшковић. Главна Странка је Српски покрет обнове а све странке су међународно непризнате. Верску владавину има поп Ђуро а понекад се константује и са Цариградским Патријархом.

ИсторијаУреди

Настанак и проширавањеУреди

Четникистан је настао 1941 када је Вук Драшковић победио Милошевића на изборима. Тада Држа Михаиловић оснива Државу и припрема поход на све земље у којима живе Срби за само 2 године он је то успео да уради и тиме превазишо Александра Македонског, његов пут наставио је његов син 1947 и касније његов унук заједно са Вуком Драшковићем.


Освајања Драже Михаиловића 1945-1946Уреди

 
Освајање Европе Драгољуба и Бранка Михаиловића 1945-1947

На крају 1944 године кад је Немачка већ била готова. Дража Михаиловић одлучује да направи велику и јаку Србију у којој ће живети сви Срби. Почиње у зиму 1944/1945 и до краја 1945 осваја целу Југославију и Мађарску. Затим 1946 скупља огромну војску и осваја Бугарску, Турку, Албанију, Немачку, Италију и многе земље средње и источне Европе. Затим планира даља освајања али га убијају комунисти јула 1946.


Освајања Бранка Михаилоћа 1947Уреди

После Дражине смрт на чело Државе долази његов син Бранко Михаилоћ, њему нико није придавао значај мислили су да ће проћи као Цар Урош али он на лето 1947 са великом војском креће у поход и осваја за само пола године целу западну европу и на северу Финску томе му је помогла неспремнос и неочекивање цеке Европе од Четникистанског напада.


Освајања Војислава Михаиловића и Вука Драшковића 1996-2002Уреди

 
Освајање света 1945-2006

Држава је добро функционисала, а онда 1996 Вук Драшковић долази на идеју да се коначно освоје сви делови у којима живе Срби они уз велике напоре и не сталне победе једва успева то да уради. Од 1996 до 1998 све је ишло по плану а затим је рат био губљен све до 2001 када је поново покренута силна војска. Освајања су се завршила у Јужноафричкој републицу 2002 али немири на тлу Африке још су трајали вођен је рат са Мадагаскаром. Рат је коначно завршен на Мадагаскару 2006 године када је Четникистанска војска коначно поразила Мадагаскар и заузела главни град Тананариво, битка за град трајала је 2 месеца водиле су се борбе за сваку улицу на Ђурђевдан 2006 потписан је мир. Четникистан је постао највећа држава на свету.


Традиција и брендовиУреди

 
Пропагандна мајца у употребу увео четнички војвода Велимир Илић

Брендови ове земље су Ракија, Гибаница, Печење и још много масних ствари. У овој земљи постоји велика пропаганда да се пије и једе неумерено до сад је 168 војводи умрло од пића,37 од масне хране а 3 се удавило у реци од последица напијања,док су 7 убијени пијани у рату.


ПразнициУреди

 
Честитка за нову годину Чича Мраз

У Четникистану се славе сви православни празници. Свака прва половина дана пролази у цркви у молитви а друга половина са напијањем и убијањем од масне хране. Славе се и остали погодни празници као нова година. Пошто је много опасност у просеку за нову годину умре у просеку 1137 људи и то од :

-960 од ракије

-120 од осталих алкохолних пића

-570 од масне хране

-5 од стране непријатељских снага

-1 од дављења у потоку

-1 од узбуђења

Државни симболиУреди

ХимнаУреди

У четникистану постоји више верзија химне јер су у почетку четници били неписмени те нису могли да запишу речи химне. Познатије химне које више нису у употреби су "Уби закољи да шиптар не постоји!" и "Јебали смо Тајчи!".

  • Спремте се спремте Четници - веома популарна песма која позива Четнике на издајање неби ли победили Партизане. Песма се такође тумачи као на позив на традиционално клање усташа и муслимана.
  • Од Тополе па до Равне Горе - првобитна химна Четникистана из доба Нерона када је Четницима претила опасност да их истребе Тибетанци, али су им тада у помоћ стигли Руски Козаци са два танкера пуна Водке као замену за Ракију која је те године слабо родила.

ЗаставаУреди

 
Оригинал Застава.

Као застава Четникистана формално се користи гусарска застава (Jolly Roger) са ћириличним натписом "С вером у Бога за Краља и Отаџбину", али пошто као и све остало Четници мрзе формалне ствари често се користе шаренолике заставе са разичитим мотивима попут запаљене хрватске усташке заставе, бурета ракије или бела застава са ликом Четничког војводе Веље Илића.

ГрадовиУреди

 
Дозвољена је само ћирилица:Мак Доналдс у Четникистану.

Најглавнији град од свих градова је Равна Гора зато што има цркву споменик и преко 100000 становника.Остали градови су непризнати,осим Сремских Карловаца где се налази највећи произвођач патријахиских вина у Четникистану.

Култура и лепо понашањеУреди

?

ДијаспораУреди

 
Четникистанска дијаспора у тајму

Пошто је држава Четникистан распрострањена на свим деловима света у којима живе Срби остало је само једно острво на којем постоји српска дијаспора а то острво није освајано јер се Дража прехладио кад је спремао свој последњи поход. Срби се ту налазе од кад је група од око 10 000 четника 1946 године побегла од комунистичке власти у Америку на острво Вај Сити. Служили су као гарда за обезбеђивање града, лична заштита и тајна полиција. Сваке године су се окупљали на Сабору 13 маја на острву Старфиш. 1986 године склопили су уговор са Томијем Варсетијем човеком који је завладао Вај Ситијем. Верно су га штитили, обезбеђивали му послове и заједно су изашли у Тајм Магазину као организиција по именом Том Варсети и Четнички синови (јер су то углавном били синови оних четника који су дошли).


 
Четници се појављују и у Гта Вајс Ситију као гарда Томија Варсетија. На слици Томији Варсети са четничким војводом Миленком уговара шверц оружија.

Виси јошУреди