Отвори главни мени

Нециклопедија β

Измене

Бог

879 бајтова обрисано, 16:39, 13. април 2016.
нема описа измене
Бог је измишљено биће, које су првобитно измислили у дивљачко време неписмени и докони људи, а онда су тај концепт пригрлили докони и злобни попови (који воле малу децу из неких непознатих разлога)како би контролисали људе и упрегли их да раде. Постоје различити богови али се тренутно води трка измедју Исуса Христа (на српском) илити Исуса Криста (на модификованом српском илити на усташкокроатском језику) и Аллаха ( на балијском језику) за бога број један.
Исус је био млад јеша који је из своје доконости и чисте злобе почео да млати све и свашта све док га нису набили на крст, након чега је рекао јао и издахнуо неускрснувши као син божији.Све је то брилијантно описала и забележила У светом срању, пардон светом писму смерна Милка Цанић, чији фосил је изложен свако вече на Нациналној телевизији небескога свечетничкога српскога народа. Српска деца га виде као појаву сличну љубичастој кеси. Зашто баш овако, научници још нису утврдили.
Друго место ( а судећи по брзини размножавања неких примата будуће прво место) заузима Аллах чије је постојање намлатио порок Мууууухамед у светој књизи КУР-ану. Мухамед је био млади балија који је из своје доконости пушио хашиш и утриповао од муве која му је летела по соби да је анђел Гаврило, а остало је већ познато. Углавном Мухамед је из чисте доконости и злобе млатио све и свашта, све док небеском великосрпском свечетничком српском народу не досадише његове провокације, након чега га је везао жицом и пробуразио ножем 800 године нове вере свети Ратко Старић на брду Сребреница. Све је то пажњиво забележио Иван Клајн млађи колега Смерне Милке Добровече Цанић.
Анониман корисник