Отвори главни мени

Нециклопедија β

Измене

Милка Цанић

1.590 бајтова обрисано, 00:11, 26. новембар 2010.
нема описа измене
{{Цитат|Добро јутро!!! Хоћу рећи, Добро вече!!!|Милка Цанић}}
"Albanici su, dakle na područje Albanije, koja je nesumnjivo bila u početku srpska, sleteli ni manje ni više balonom, i to u doba kada su, predpostavlja se, keltski druidi izgrađivali Stounhendž. Ne zna se kako su svi stali, je l' te, u balon..."
 
Prva srpska država nastala je 2015. godine pre nove ere, zahvatala je pola Evrope, kao i zapadnu Aziju i severnu Afriku.Car te imperije zvao se Nino Belov i pominje se u Bibliji kao Nebrod. Po njemu je reka Nil dobila ime. Posle jednog vojnog pohoda Nino je ostavio ženu da dovrši zidanje Vavilona a on se vratio u Srbiju da proslavi pobedu.
 
- Posle toga, u 14 veku p.n.e. je usledio Trojanski rat, rat u kom su se borili Ahil, Hektor, Ajaks i ostali veliki srpski junaci antičkog perioda.Te događaje je verno opisao slepi pesnik Momir, čije je ime Helenima bilo toliko teško za izgovor da su ga prekrstili u Homer
 
- Aleksandar Makedonski (356 p.n.e. – 323 p.n.e.) je takođe bio Srbin (iz dinastije Karanovića). Kada je stigao do Indije on je doneo Indijcima staro srpsko pismo koje su ovi posle nazvali sanskrit (originalno srb skript). Reka Ind se prvobitno zvala reka Sind. Ovaj naziv potiče od srpskog izraza "sinje more".
 
- Isus Hrist je prvih 30 godina svog života proveo medju Srbima u istočnoj Hercegovini (Deretićev rodni kraj). Tamo je izučavao staru srpsku mitologiju i iz nje postepeno razvio Hrisćanstvo. Posle se vratio u Judeju i propovedao apostolima koji su svi bili Srbi. Dokaz? Pa zvali su se Marko,Luka, Jovan, Petar, Andrija, Jakov... očigledno sve lepa srpska imena.
 
Prof Dr Jovan I Deretić
Највећа тајница [[Наплатна телевизија Србије|Наплатне телевизије Србије]]. Мозак целе операције зване [[Музичка слагалица]].
Анониман корисник