Отвори главни мени

Нециклопедија β

Измене

Велика Србија

71 бајт обрисан, 12:17, 16. новембар 2010.
преправка
'''Велика ХрватскаСрбија''' је <s>нечиста, фашистичка</s> творевина, коју су почетком '90-их формирали [[Војислав Шешељ]] и [[Слободан Милошевић]].То умерено континентална <s>клима</s> држава која заузима се налази у југоисточној [[Европa|Европи]] (Балканско полуострво), излази на море кад је лето што је и чини прелепом дестинацијом за гледаоце Си Ен Ен-а, а тај видео спот је, користимо прилику, брука за нацију и сва њена достигнућа а и шире а исто кажу да је много добар. Велика Хрватска Србија је такође и [[Косово]], и протеже се све до Токија, главног града Великохрватске аутономне покрајине Нипон, где се [[Сунце]] чува ноћу да не би осветљавало ниједну другу државу.
== Становништво ==
Становништво Хрватске Србије постоји у свим величинама, облицима, бојама и укусима (ово последње је потврђено од стране пензионера у редовима за хлеб, за време [[Велико Срањe|Великог Срања]]). Његово бројно стање, међутим, није могуће установити.
== Химна ==
Химна Xрбатске Србије је одабрана по њеном материјализовању у овој стварности, 2006. године, и то процентуално огромном већином гласова (апсолутно гледано, 1:0). Химна Хрватске Србије је безимени а capella инструментал, који се изводи у свим свечаним и обичним приликама, често погнуте главе, уз обавезно јецање.Naslov himne je "zec voli kupus-kupus voli rosu.." kad se himna intonira, ljudi ustaju, zauzimaju stav "mir-noo!" podizu jednu nogu u visinu grudi, rukama uhvate glavu i tresu je kao u decjim kasicama za cuvanje metalnih para.Na kraju himne, ispustaju se gasovi, koji pored zvucnog efekta, svojim carobnim mirizljivim dejstvom , omamljuju postovaoce himne i ovi padaju u trans pod dejstvo gasova...
Остали кандидати за химну ХрватскеСрбије:
* Боже правде - одбачена у старту, јер се установило да, највероватније, нема ни једног, а ни другог
== Председник ==
Његово високородно преосвештенство непостојећи Председник (пуна титула има четрдесет речи) је титуларна функција, коју у Хрватској Србији не обавља нико. Деморатски избори, одржани по појављивању Хрватске на мапи ове стварности, одредили су да председник није потребан, али је титула задржана из сентименталних разлога.
== Региони ==
У Хрватској Србији постоји више региона, који се обично групишу у:
*Грандистичка Република Источна ХрватскаСрбија, коју су поделиле [[Звезде Гранда]];*2 [[Карлобаг-Огулин-Карловац-Вировитица]] - Запaдна ХрватскаСрбија; *3 Подкрмачје - Централна ХрватскаСрбија, под управом [[Mис Доњег подкрмачја Горицa Гајевић|Горице Гајовић]], владарке доњег подкрмачја и [[Весна Југовић Да Винча, археолошка ископина, потом Велики Родео и муза Лазе Лазаревића|Весне да Винча]], владарке Винче, или Горњег Подкрмачја, где се уједно и налази њена агенција за манекене;
*4 [[Две Европске државе које нису државе, нису биле државе и никада неће бити државе!]] - једна од њих је Јужна Српска покрајина [[Косово]], а друга [[Војводина]], која је на самом леденом северу, близу Северног пола;
*5 Западноморавско-Чачанска област, чији је велики гроф [[Velimir Ilić|Веља Илић]];
*6 Сам север Хрватске Србије је област која се зове Лапонија и један њен јужни део је [[Војводина]] (видети контраверзе везане око [[Деда Мраз|Деда Мраза]]).Из Лапоније нам долази Деда Мраз, који је њен доживотни владар и који доброј деци доноси поклоне за Нову Годину <s>и још понекад, али о томе не смеју да разговарау са родитељима, ни психологом</s>.
Осим ових, налазе се ту и на југозападу Велике Хрватске Србије [[Špansko selo|Шпанска села]], и свуд по Хрватској Србији [[Crna Rupa|Црне рупе]], који су готово аутономни системи.
== Куртула ==
Хрватска Србија нема куртулу...културу. Ако се неким чудом нешто деси, обавестићемо вас.
== Репрезентације ==
У Хрватској Србији има доста репрезентација али се зна да је она Багминтонска најбољија.
Од осталих спортова неуспешни су у : енглеској , фудбалу, кошарци, одбојци, привлачојци, рукомету, ногомету, <s>главомету</s>.
Анониман корисник