Отвори главни мени

Нециклопедија β

Измене

Ивана Жигон

541 бајт додат, 21:38, 27. децембар 2008.
нема описа измене
Попут [[Весна Југовић Да Винча, археолошка ископина, потом Велики Родео и муза Лазе Лазаревића|Весне Југовић да Винча]], инспирисана својом великом љубави према <s>срањима</s> Косову, Ивана Жигон је [[666 999]] дана ишла по јаругама, вртачама и пећинама Косова и скупљала као [[Kris Kroker|Чума]] децу (видети повезаност [[Крис Крокер|Крис Крокера]] и Стивена Кинга) коју је упрегла у <s>паклени</s> хор, којим она сама управља и дала им име "Косовски Божури".Ова јадна, експолатисана деца немају избора, него да је подржавају својим плачним гласовима у њеним абоминацијама свега људског.
 
 
 
== Ivana Žigon i ekologija! ==
 
 
Protiv Ivane Žigon je [[Zaharije Trnavčević]] podigao optužnicu, u Januaru 2007. da je zbog nje izumrla ptica Dodo, i dinosaurusi.
Ročište je trebalo da se održi u Avgustu iste godine, međutim Ivana se nije pojavila (verovatno se bavi misionarskim radom na Timbuktuu, ili ako imamo sreće Malajsko-Filipinskom arhipelagu) i slučaj, kao i optužbe su odbačene, iako se govorilo po čaršiji da [[Ruška Jakić]] ima dokaze, ali su oni na žalost u njenoj krštenici i nije ih moguće videti...