Отвори главни мени

Нециклопедија β

Измене

Ивана Жигон

2.236 бајтова додато, 21:29, 27. децембар 2008.
нема описа измене
{{Цитат|LEAVE BRITNEY ALONE!!!!!|Ивана Жигон}}
{{Цитат|Нисмо сами, уз нас су Истина, Правда и, као и вековима до сада, наша Mајка Русија!|Ивана Жигон}}
Ивана Жигон postoji a bolje da ne postojiпостоји а боље да не постоји!Prvobitno osmešljena kao Првобитно осмешљена као [[Римокатолички злочиначки пројекат вештачке хрватске нације]] <s>i najveća blasfemija protiv prirodeи највећа бласфемија против природе, čovečnosti i srpstvaчовечности и српства</s> da bi uništila Srpstvo i да би уништила Српство и [[SrbiСрби|SrbeСрбе]].PoglavarПоглавар, arhistraig demona Belijalova ljubaархистраиг демона, Белијалова љуба, [[Slobodan Milošević|LuciferovaЛуциферова]] dragana i Abominacija ljudskog postojanjaдрагана и Абоминација људског постојања.Uz Matiju Beckovica jedan od najvecih branilaca srpstva a narocito pravoslavlja u nasУз Матију Бећковића један од највећих бранилаца српства а нарочито православља у нас, a pri tom joj niko nije ništa tražioа при том јој нико није ништа тражио.Ljubav prema pravoslavlju ilustruje to da se cak i udala za pravoslavnog <s>raspopljenog</s> kaluderaЉубав према православљу илуструје то да се чак и удала за православног распопљеног калуђера...šta ti je vernikшта ти је верник!Како ли ће да јој буде у души њеној кад јој кажу да калуђери не би требало да се жене!? У јавности <s>Kako li ce da joj bude u duši njenoj kad joj kažu da kaluderi ne bi trebalo da se žene!?позната</s>U javnosti poznata kao glumicaкао глумица,prepoznatljiva i po frizuri i drhtavom glasuпрепознатљива и по фризури и дрхтавом гласу, najcešce vidjena kao recitator i pevacica u pokušaju da digne mase најчешће виђена као рецитатор и певачица у покушају да дигне масе <s>iako se od njenog glasa samo kosa na glavi dižeиако се од њеног гласа само коса на глави диже</s>. Veliki prijatelj Rusa i poznati branilac mostovaВелики пријатељ Руса и познати бранилац мостова.Srećom je nikoСрећом је нико, osim Koštunice осим Коштунице <s>i njenog samog pomračenog umaи њеног самог помраченог ума</s> ne shvataju za ozbiljnoне схвата за озбиљно, jer da je obrnuto Srbija bi od odavno bila deo [[Rusija|Rusije]]јер да је обрнуто Србијe од одавно не би билo (O Косовy дa и нe гoвopим...).
Nismo sami, uz nas su istina, pravda i, kao i vekovima do sada, naša majka Rusija”.
== Бранилац Косова ==
Када такви као што је Ивана Жигон бране [[Косово]],просто је чудо како да нисмо још раније изгубили... Или, ако већ каже да јој је душа на Косову, нека им...нека га узму.
Само нека је склоне...
== Branilac Kosova ==
Kada takvi kao sto je Ivana Zigon brane [[Kosovo]],prosto je cudno kako da nismo jos ranije izgubili...Ili, ako već kaže da joj je duša na Kosovu, neka im...neka ga uzmu.Samo neka je sklone...== Порекло и Родбина ==
Сматра се да је Ивана била она првобитна змија из рајског врта, која је саветовала Адама и Еву да кушају са Дрвета сазнања.Пошто ју је [[Бог]] проклео да гмиже по земљи и да никада не умре, најлакше јој је било да дође у Србију (што је на неки начин божија казна) и ту настави свој живот, огрнута маском псеудопатриотизма+русофилске патетике. Од тада, па до данашњег дана ова <s>смерна, чедна, честита, православна</s> душа је окотила много себи сличних потомака који су једнако одурни.Њен отац, Стево Жигон спада у групу од [[7 великих српских врачева]].
== Poreklo i Rodbina ==
Smatra se da je Ivana bila ona prvobitna zmija iz rajskog vrta, koja je savetovala Adama i Evu da kušaju sa Drveta saznanja.Pošto ju je [[Bog]] prokleo da gmiže po zemlji i da nikada ne umre, najlakše joj je bilo da dođe u Srbiju (što je na neki način božija kazna) i tu nastavi svoj život, ogrnuta maskom pseudopatriotizma+rusofilske patetike.
Od tada, pa do današnjeg dana ova <s>smerna, čedna, čestita, pravoslavna</s> duša je okotila mnogo sebi sličnih potomaka <s>koji su jednako odurni</s>.Njen otac, Srevo Žigon spada u grupu od [[7 velikih srpskih vračeva]].
== Ивана Жигон утиче на рад Хипофизе! ==
== Ivana Žigon utiče na rad Hipofize! ==
...Упозоравају научници из <s>Багдада</s> овај САНУНД-а. Наиме, појављивање и сусретање са појавом Иване Жигон, на људски организам има исти утицај као три године беспрестане изложености [[Marija Šerifović|осиромашеном и обогаћеном уранијуму]]. Реакције су следеће - Појачано лучење пљувачке, дланови се зноје, врти вам се у глави, расте вам крвни притисак, мигрена (у најгорем случају несвестице), нагон за повраћањем, гушење, грчење мишића и на послетку, у последњем стадијуму - смрт. Као што се види, утицај ове <s>отровн...</s> особе тако делује на људе, а од деце прави мутанте (уп. Косовски Божури).
...Upozoravaju naučnici iz <s>Bagdada</s> ovaj SANUND-a.
Naime, pojavljivanje i susretanje sa pojavom Ivane Ćigon, na ljudski organizam ima isti uticaj kao tri godine besprestane izloženosti [[Marija Šerifović|osiromašenom i obogaćenom uranijumu]].
Reakcije su sledeće - Pojačano lučenje pljuvačke, dlanovi se znoje, vrti vam se u glavi, raste vam krvni pritisak, migrena (u najgorem slučaju nesvestice), nagon za povraćanjem, gušenje, grčenje mišića i na posletku, u poslednjem stadijumu - smrt.
Kao što se vidi, uticaj ove <s>otrovn...</s> osobe tako deluje na ljude, a od dece pravi mutante (up. Kosovski Božuri).
== Ivana Žigon i Kosovski Božuri Ивана Жигон и Косовски Божури ==
Poput Попут [[Весна Југовић Да Винча, археолошка ископина, потом Велики Родео и муза Лазе Лазаревића|Vesne Jugović da VinčaВесне Југовић да Винча]], inspirisana svojom velikom ljubavi prema инспирисана својом великом љубави према <s>sranjimaсрањима</s> KosovuКосову, Ivana Žigon je Ивана Жигон је [[666]] dana išla po jarugamaдана ишла по јаругама, vrtačama i pećinama [[Kosovo|Kosova]] i skupljala kao вртачама и пећинама Косова и скупљала као [[Kris Kroker|ČumaЧума]] децу (видети повезаност [[DecaКрис Крокер|decuКрис Крокера]] (videti povezanost Kris Kroker|Kris Krokera i Stivena Kingaи Стивена Кинга) koju je upregla u коју је упрегла у <s>pakleniпаклени</s> horхор, kojim ona sama upravlja i dala im ime којим она сама управља и дала им име "Kosovski BožuriКосовски Божури".Ova jadnaОва јадна, ekspolatisana deca nemaju izboraексполатисана деца немају избора, nego da je podržavaju svojim plačnim glasovima u njenim abominacijama svega ljudskogнего да је подржавају својим плачним гласовима у њеним абоминацијама свега људског.
Videti još i ---- Видети још и:
*[[Велико Срање]]