Отвори главни мени

Нециклопедија β

Измене

Рушка Јакић

6.012 бајтова додато, 03:51, 27. децембар 2008.
нема описа измене
{{Цитат|Ona je kriva što sam ja tranvestit|Ruška Jakić|neimenovani Bugarin}}
 
 
 
{{Цитат|Dobro jutro lepotice|Ruška Jakić|Ruška Jakić komentariše Miroslava Lazanjskog}}
 
{{Цитат|Bolje biti nečija baba, nego samo baba!|Ruška Jakić|Jelena Tinska komentariše koleginicu}}
 
{{Цитат|Ne, nikako!|Ruška Jakić|Ruška Jakić o sebi}}
 
{{Цитат|Ona je kriva što sam ja tranvestit|Ruška Jakić|neimenovani Bugarin}}
 
 
 
Prvo i najstarije Čudovište koje je [[Isidora Bjelica]], Majka svih užasa rodila i samim tim najstrašnije je stvorenje poznatom po imenu (i ničemu drugom)'''Ruška Jakić'''.Toliko je strašna da se plašite da je ne gledate, jer ko zna šta može da vas snađe ako vas pronađe.
Osoba (i nipta više) koja je toliko besmislena i banalna da vam muzika [[Jelena Karleuša|Jelene Karleuše]] u poređenju sa njom zvuči kao Bah.Razlog njenog postojanja je do skora bio nepoznat, ali su naučnici u njoj otkrili čoveku potreban '''arhetip straha''' - dakle njena jedina funkcija je da zgrožava i plaši ljude.
Neki jako stari izvori, iz pleistocena navode Rušku kao ''žensko'' ali ova tvrdnja je toliko smešna i bajkovita da je naučnici koji se bave proučavanjem Ruške Jakić i ne uzimaju u obzir.
 
 
 
== Ljubav i Moda? - Ruškine emisije ==
 
 
Glavna tema njenih emisija je re-animacija dobrih starih (i u Ruskinom slucaju drevnih) vremena, kada je sve valjalo.
Ljude ne treba da čudi - Zemlja je nekada zaista bila lepše i bolje mesto za život - pre nego što su dinosaurusi izumrli i Ruška se vrlo rado priseća tih vremena gde god da se nalazi.
Dve emisije je Ruška Jakić vodila - prvu na [[TV Sranje]] "[[Ljubav i Moda]]", a 10 godina posle na TV Duga "Nekad smo se Voleli" (sumnjam).
U prvoj emisiji, uz nju je bila komplet njena menažerija medijskih čudovišta što iskaču iz naših malih ekrana i ispod kreveta, tako da je cirkus nakaza bio kompletan.Živela je u simbiozi sa [[Miroslav Lazanski|Miroslavom Lazanskim]], kao mužijak australijske pirane - prikačila se na njegovo telo i krenula da suši svoje, dok polako nije postala deo njegovog - tako je nasledila njegov penis koji joj je "pomogao u najkritičnijim momentima u životu".
 
 
 
== "Lepota" je u oku posmatrača (Saše Matića?) ==
 
 
Za osobu ( i ništa više) koja nikada nije čula reč "lepotice" iz tuđih usta, Ruška je vrlo samouverena, pogotovo u svoju <s>lepot</s>... (ne idu te dve reči zajedno, blasfemija je...).Naučnici su uočili njeno čudno ponašanje i jedan od prestižnih naučnika koji se nije skamenio od njene "pojave" je zabeležio njeno ponašanje u jednoj emisiji:
 
''"Zabaci glavu unazad, prekrsti staračke pikljave noge, počne da trpće našminkanim trepavicama i razjapi glasinu , na kojoj bi joj svaki muškarac pozavideo, i kaže reč '''seks''' pritom mislivši da je u tom trenutku emancipovala svaku prosečnu Srpkinju (kao da tim srpkinjama rode donose decu)..."''
 
Još jedna misterija koja se kola oko Ruške je polemika da li ona zaista zna šta znači reč '''seks''' (da li je ikada videla, ne daj Bože, učestvovala, jer u vreme kad je ona rođena, seks verovatno nije ni bio izmišljen)''i koliko je ona stara''.Neki Sumerski izvori pisani klinastim pismom o zveri koja im uništava useve (upravo Ruška) govore da je ona živela duboko u šumi, kao zver, prekrivena crvenom dlakom (stresoh se...), rastrzavajući jednoroge, lavove i putnike namernike.
 
 
 
== Kosmički Paradoks pojma "Dobro Jutro Lepotice" ==
 
 
Da je vreme za Rušku relativno, to smo odavno shvatili.Ona, na žalost верује да је време за њу стало када је била девојка.
Проблем је што нико нема срца да јој разбије илузију - to jest, ljudi se plaše (ako je nekad divljala po šumama Mesopotamije, živeći kao stepski lav, zašto ne bi opet?).
Zbog toga svi moraju da ćute i tolerišu njene odrone vulgariteta.
Najveći paradoks u celoj priči nije ni njeno slobodno (<s>trebalo bi joj zabraniti</s>) spominjanje seksa, ni to što se zove <s>ženom</s>, već upravo ta njena čuvena izjava pred ogledalom svakog jutra - Dobro jutro <s>lepotice</s>!, koja se u potpunosti protivi zakonima fizike/logike i svih ostalih nauka.
Zato se to naziva Kosmičkim Paradoksom, jer jednostavno niko nikada neće moći to da objasni...
 
 
 
== Ruška Jakić i nudizam (EKSPLICITAN SADRŽAJ, SAMO ZA JAKE)==
 
 
Dok je vodila svoju emisiju Ljubav i Moda, ta osoba koja je, pri tom stvorena za sve osim za modu je konstantno govorila kako ona voli Srbiju i kako će je braniti svojim golim grudima.
Na to se niko nije obazirao, jer su svi mislili da je dementna <s>i luda</s>, ali se vrlo brzo to pokazalo kao jezivo proročanstvo - u julu 2004. uhvaćene su njene paparazzi fotografije gole na Adi!
Šta se dogodilo sa snimateljima, snimljeno je kao dokumentarac - Veštica iz Blera 3, više nisu viđeni...
Taj sadržaj koji bi morao da vam opišem je, bez obzira na sve moje ograde i previše eksplicitan da bi bio viđen očima smrtnika i zato ćemo brzo preći na sledeću polemiku.
Jedina gora stvar od obučene Ruške je gola Ruška!
 
 
 
== Ruškin pol ==
 
 
Večita enigma za sve naučnike predstavlja njena polna pripadnost.
Ako iko zna, neka nam javi...
 
 
 
== Zanimljivosti: ==
 
 
- Na ostrvima Fidži, Java i Borneo, postoji letnji kult Ruške Jakić - Festivalsko isterivanje straha iz plemena kada igrači igraju sa maskama Ruške Jakić i tako teraju bolest, nesreću i umilostivljavaju je;
 
 
 
 
 
 
 
 
[[Категорија: Жене?]]
[[Категорија:Животиње]]
[[Категорија: Чудовишта]]
[[Категорија:Aзиc]]
[[Категорија: Ђавоље игре]]
[[Категорија:Вукојебине]]
[[Категорија: Пород Исидоре Бјелице]]
[[Категорија:Мртви људи]]
[[Категорија:Мрачне приче]]
[[Категорија:Фобије]]
[[Категорија:Религије]]
[[Категорија:Културнo нaслeђе Плеистоцeнa]]