Отвори главни мени

Нециклопедија β

Измене

Парис Хилтон

1.532 бајта додата, 00:57, 27. децембар 2008.
нема описа измене
Nезванично Незванично највећа банка сперме у САД*.
*управо смо сазнали да то није тачно, Парис Хилтон је жена (иако ова информација није довољно добро проверена).Osoba čije je Особа чије је <s>besmislenoбесмислено</s> postojanje u potpunoj kontrarnosti sa svim zakonima prirodeпостојање у потпуној контрарности са свим законима природе.TrećaТрећа, izgubljena sestra изгубљена сестра [[AzisАзис|AzisaАзиса]] i и [[Jelena KarleušaЈеленa Карлеуше|Jelene KarleušeЈелене Карлеуше]], a poluа полу-sestra Dare Bubamare i Sani Armaniсестра Даре Бубамаре и Сани Армани.
== Postanak ==
== Постанак ==
Paris Hilton je rođena nesrećnim slučajem iz iste jajne ćelije iz koje su nastali i [[Azis]] i [[Jelena Karleuša]], a iste vagine iz koje su izašla sva Čudovišta - vagine [[Isidora Bjelica|Majke Svih Užasa]].
Zbog ogromnog i takođe paradoksalnog promiskuiteta njene majke, njen bliži rod, ili možda čak pseudonim je [[Zaharije Trnavčević]], jedina osoba koja je po besmislenosti jednaka njoj, ali manja od besmislenosti [[Крис Крокер|Крисa Крокерa]], [[Ruška Jakić|Ruške Jakić]] i [[Весна Југовић Да Винча, археолошка ископина, потом Велики Родео и муза Лазе Лазаревића|Vesne da Vinče]], ne usuđujem se da spomenem [[Ivana Žigon|Ivanu Žigon]].
Pošto niko nije smeo da joj priđe, naučnici nisu smeli da je istraže i o njoj se jako malo zna.
Парис Хилтон је рођена несрећним случајем из исте јајне ћелије из које су настали и [[Азис]] и [[Јелена Карлеуша]], a исте вагине из које су изашла сва Чудовишта - вагине [[Isidora Bjelica|Мајке Свих Ужаса]].
Због огромног и такође парадоксалног промискуитета њене мајке, њен ближи род, или можда чак псеудоним је [[Захарије Трнавчевић]], једина особа која је по бесмислености једнака њој, али мања од бесмислености [[Крис Крокер|Криса Крокера]], [[Рушкa Јакић|Рушке Јакић]] и [[Весна Југовић Да Винча, археолошка ископина, потом Велики Родео и муза Лазе Лазаревића|Весне да Винче]], не усуђујем се да споменем [[Иванa Жигон|Ивану Жигон]].
Пошто нико није смео да јој приђе, научници нису смели да је истраже и о њој се јако мало зна.
== Svrha ==
== Сврха ==
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
== Zanimanje ==
== Занимање ==
Naučnike koji su se nakratko bavili istraživanjem njenih habitualističkih osobina na osnovu jednog video snimka od 15 minuta su okupirale sledeće stvari:
- Čime se ona zapravo bavi?- Kako je ovo moguće?- Ima li ona iole mozga/talenta/etike/skrupula/mere?- Kako je ovo moguće?- Kako je moguće da osoba sa toliko malo osobina uspravnog čoveka može da ima toliko novca?- Zašto su joj stopala toliko velika?- Da li su njena stopala mogla da spasu posadu sa Titanika?- Da li je ona prva žena na ovom svetu koja može da posluži kao donator sperme?Научнике који су се накратко бавили истраживањем њених хабитуалистичких особина на основу једног видео снимка од 15 минута су окупирале следеће ствари:
...i još hiljadu drugih...- Чиме се она заправо бави? - Како је ово могуће?- Има ли она иоле мозга/талента/етике/скрупула/мере?- Како је ово могуће? - Како је могуће да особа са толико мало особина усправног човека може да има толико новца? - Зашто су јој стопала толико велика? - Да ли су њена стопала могла да спасу посаду са Титаника? - Да ли је она прва жена на овом свету која може да послужи као донатор сперме?
...и још хиљаду других...
== Zanimljivosti Занимљивости ==
Isti naučnici koji su se bavili njom su ipak uspeli da dopave nekoliko zanimljivih odgovora o karakteru i biću Paris HiltonИсти научници који су се бавили њом су ипак успели да допаве неколико занимљивих одговора о карактеру и бићу Парис Хилтон:
- NeНе, Paris Hilton nema ni mozgaПарис Хилтон нема ни мозга/talentaталента/etikeетике/skrupulaскрупула/mereмере?- DaДа, njena stopala su mogla da spasu mnogo ljudi od smrti u ledenoj vodi bez čamacaњена стопала су могла да спасу много људи од смрти у леденој води без чамаца;- DaДа, ona može da posluži kao doner spermeона може да послужи као донер сперме.Eksperiment je izvršen pomoću uzorka njene pljuvačke i smatra se da jedna kap njene pljuvačke sadrži u proseku oko Експеримент је извршен помоћу узорка њене пљувачке и сматра се да једна кап њене пљувачке садржи у просеку око 20 000 spermatozoidaсперматозоида, što će reći da može samo jednim pljuvanjem da oplodi oko што ће рећи да може само једним пљувањем да оплоди око 200 ženaжена;
Jedino što je ostalo nerazjašnjeno bilo je to Једино што је остало неразјашњено било је ''čime se ona zapravo baviчиме се она заправо бави?''?