Отвори главни мени

Нециклопедија β

Измене

Црвенкапа

33 бајта обрисана, 19:25, 26. децембар 2008.
нема описа измене
Црвенкапа иде сама у посету јер тако одговара њеној мајци, која има [[љубавник]]а и жели с њим да проведе једно послеподне. Како сазнајемо из приче, ова '''зла, проста, охола, неодговорна и особа сумњивог морала''' обукла је Црвенкапу у црвено да буде запажена, да је вук лакше примети и поједе.
Црвенкапа у шуми среће вука, који је не једе одмах. Нажалост, даљи ток приче не открива шта је вук чекао. Вук долази пречицом у бакину кућу (чиме се казује да је Црвенкапа брло неодговорна особа, која је ишла унаоколо иако је знала да је болесна бака очекује), и прво поједе баку да би се касније преобукао у њу. Типичан пример '''крвопролића'''! Мада, овде откривамо да је вук у ствари '''[[трансвестит]]''' или '''[[драгквин|Azis]]''' јер воли да се преоблачи у гардеробу супротног [[пол]]апола.
Црвенкапа долази до бакине куће, отвара врата и угледа вука, ког није препознала, како лежи на кревету. Сазнајемо, дакле, да је бака била изузетно длакава, и да ова дечја бајка пропагира страх од лекара (јер је Црвенкапа, кад већ не види добро, могла отићи код доктора да јој да̂ наочаре).