Отвори главни мени

Нециклопедија β

Измене

Тара Караман

Без промене величине, 11:39, 13. август 2008.
м
нема описа измене
Тара (рођена у негде у комунистичкој Немачкој пре 29 година) - како то гордо звучи! Водитељка Кошаве (ТВ канала, за слабије упућене) прославила се тек после профуравања са Игором Старовићем, поп-певачем, дипломираним археологом и пропадачем кроз фестивалске бине. Уколико њој пропадне ова веза предлажемо јој да тужи Туристички савез Србије због неовлашћеног коришћења њеног имена у пропагандне сврхе, узме паре и запали за Боливију. Тамо нема Кошаве, већ све сами цунамии до торнада.
[[Слика:Tara002ta6.jpg|thumb|left|380px350px|Tara vodi astrološku emisiju - Astrologos]]
Тара је иначе ишла на тајни курс астрологије и црне магије код драге пријатељице Сање Цоље (Шоље), тако да Тара сада уме и да забибери, што је и главни разлог зашто јој веза траје. По нарави је најсличнија драгој пријатељици [[Јована Јанковић|Јовани Јанковић]], мада Тара не иде тако високо, ипак то је немачка школа која каже умереност!
Сада је свима јасно зашто је водила Астрологос. Нова емисија по угледу на њене драге Немце је веома популарна и зове се ''[[Без гаћица]]'', са том емисијом Тара има велике планове.
Нарочито се припрема за посету директора Штефа са ТВ Берлин, можда ће нам Тара отићи и остаћемо ускраћени за један јако леп Национални парк.
Но Тара је ипак СРБИСТА!
85
измена