Политички ортаклук Курве Дел Понте и Курве Дел Коштунице — разлика између измена

нема резимеа измене
Књига коју су заједно написали велики сликар, научник и списатељ <s>Матија Бећковић</s> [[Леонардо да Винчи]] и [[Војислав Шешељ]] у време када су били најбољи другови. Књига је, као и већина Шешељевих романа, порно (хардhard-цореcore) и описује авантуре [[Azis|транствестита]] и [[Crvenkapa|драгквина]] и проститутке [[Vojislav Koštunica|Војислава дел Коштунице]], ака ХардHard ЦандyCandy "у њеним авантурама на асфалту ноћног Београда". Он је бездушан и мушкарце посматра као ловину и ломи им срца, све док се једног дана не заљуби у другу проститутку и драгквина - Карлу дел Понте. Сам развој романа прати ретроспективном нарацијом развој њихове романсе који на крају метастазира смрћу једног од главних ликова, на трагичан и шекспировски начин симболишући судбину [[Srbija|Србије]].
Knjiga koju su zajedno napisali veliki slikar, naučnik i spisatelj <s>Matija Bećković</s> [[Леонардо да Винчи]] i [[Vojislav Šešelj]] u vreme kada su bili najbolji drugovi.
Knjiga je, kao i većina Šešeljevih romana, porno (hard-core) i opisuje avanture [[Azis|transtvestita i dragkvina]] i prostitutke [[Vojislav Koštunica|Vojislava del Koštunice]], aka Hard Candy "u njenim avanturama na asfaltu noćnog Beograda".
On je bezdušan i muškarce posmatra kao lovinu i lomi im srca, sve dok se jednog dana ne zaljubi u drugu prostitutku i dragkvina - Karlu del Ponte.
Sam razvoj romana prati retrospektivnom naracijom razvoj njihove romanse koji na kraju metastazira smrću jednog od glavnih likova, na tragičan i šekspirovski način simbolišući sudbinu [[Srbija|Srbije]].
 
 
== AnalizaАнализа delaдела ==
 
Teoretičari književnosti i [[Lingivsti]] smatraju da je sublimalno roman semi-autobiografski i da, u stvari '''opisuje aferu koju su Leonardo i Šešelj u to vreme imali'''(?)
Slobodan i na momente težak jezik dela, simboličan je manir Šešeljev.
Na 2008.Sajmu Erotike u Srbiji, žiri od 4 člana - [[Milka Canić]], [[Ivan Klajn]], [[Vesna Vukelić - Vendi]] i [[Јадранка Живановић, девојачко презиме Велики Брат]] <s>dobro veče!</s> je proglasio roman za "najbolji erotski roman u 2008."
Knjiga se smatra svojevrsnim Šešeljevim remek delom.
 
Теоретичари књижевности и [[Лингивсти]] сматрају да је сублимално роман семи-аутобиографски и да, у ствари описује аферу коју су Леонардо и Шешељ у то време имали(?) Слободан и на моменте тежак језик дела, симболичан је манир Шешељев. На 2008.Сајму Еротике у Србији, жири од 4 члана - [[Милка Цанић]], [[Иван Клајн]], [[Весна Вукелић - Венди]] и [[Јадранка Живановић, девојачко презиме Велики Брат]] <s>добро вече!</s> је прогласио роман за "најбољи еротски роман у 2008." Књига се сматра својеврсним Шешељевим ремек делом.
Књига коју су заједно написали велики сликар, научник и списатељ Матија Бећковић Леонардо да Винчи и Војислав Шешељ у време када су били најбољи другови. Књига је, као и већина Шешељевих романа, порно (хард-цоре) и описује авантуре транствестита и драгквина и проститутке Војислава дел Коштунице, ака Хард Цандy "у њеним авантурама на асфалту ноћног Београда". Он је бездушан и мушкарце посматра као ловину и ломи им срца, све док се једног дана не заљуби у другу проститутку и драгквина - Карлу дел Понте. Сам развој романа прати ретроспективном нарацијом развој њихове романсе који на крају метастазира смрћу једног од главних ликова, на трагичан и шекспировски начин симболишући судбину Србије.
 
 
[уреди] Анализа дела
 
[[Категорија:Мрачне приче]] [[Категорија: Бajкe]] [[Категорија:Они који су имали посла са Милком Цанић]]
Теоретичари књижевности и Лингивсти сматрају да је сублимално роман семи-аутобиографски и да, у ствари описује аферу коју су Леонардо и Шешељ у то време имали(?) Слободан и на моменте тежак језик дела, симболичан је манир Шешељев. На 2008.Сајму Еротике у Србији, жири од 4 члана - Милка Цанић, Иван Клајн, Весна Вукелић - Венди и Јадранка Живановић, девојачко презиме Велики Брат добро вече! је прогласио роман за "најбољи еротски роман у 2008." Књига се сматра својеврсним Шешељевим ремек делом.
 
 
 
[[Категорија:Мрачне приче]] [[Категорија: Бajкe]]