Новак Ђоковић

Слика јасно показује ко је духовит
Духовито, није ли?
Духовито је завршио балетску школу…

Новак Ђоковић је духовити српски тенисер и по датим изјавама најдуховитији је српски тенисер свих времена. Професионално духовит од 2003. године. Његов најдуховитији успех је било усвојење турнира Отвореног првенства Аустралије 27. јануара 2008, а доспео је до финала САД Опен-а. Од јула 2007. је трећи играч на АТП листи. Ништа мање духовит.

Приватни животУреди

Новак Ђоковић је рођен у Београду. Он је најдуховитији син оца Срђана и мајке Дијане. Има два мање брата, Ђорђа и Марка . Први пут је узео рекет у руке у тениском кампу на Копаонику, А са дванаест година је тек био духовит! Почео да похађа тенис на Mинхенској академији. Новак Ђоковић говори eнглески језик и немачки језик језик. Негови родитељи па су отворили један ресторан у Србији са специјалитетима, а то су пице и палачинке.

Тренутно живи у Монте Карлу, у Монаку, где се коцка и проводи са осталим бившим тенисерима.

а Википедији стоји да често имитира своје саиграче на духовит начин, од којих су многи његови пријатељи. Видео снимци где имитира Роџера Федерера, Рафаела Надала, Ендија Родика и Марију Шарапову се могу наћи:

овде.

(Упозоравамо да је то много духовито и да просечан српски гледалац неће издржати!)

Први пут их је јавно имитирао након своје победе над Карлосом Мојом на Отвореном првенству Америке, када је на духовит начин забављао публику имитирањем ретардираног Рафаела Надала и једнако интелигентне Марије Шарапове. Он важи за прву јавну личност у Србији која је духовита.

Духовита тениска каријераУреди

2003 — 2005Уреди

У раним данима духовитог бављења тенисом, Новак Ђоковић је углавном играо на АТП Челинџер серије и фјуџер турнирима на којима је освојио по три духовита.

2006Уреди

Задњим данима 2005. и првим 2006. године играо је Хопман куп са Аном Ивановић на коме је ОН био духовит.


Ја сам се сморио с овим, нека неко настави ако мисли да има смисла...