Девизне резерве

Девизне резерве у Србији чине велику суму новца која се налази под контролом владе Србије и Млађана Динкића. Оне се редовно обнављају тако што се сакупљени порез из свих домена привреде преведе у неку другу валуту. Тако се сваке године добија нова количина. Тако добивене резерве се закопавају дубоко под земљом, а локација мора бити на територији Србије. Локација је тајна и њу зна само Млађан Динкић и они који је копају. Када радници закопају девизне резерве, тада се копа још једна рупа за раднике, која не мора бити тајна. У њу се убацују (и по потреби убијају) радници који су копали прву рупу. Када раднике затрпају, практично се не може сазнати ниодкога где су закопане девизне разерве и ту тајну Млађан Динкић носи са собом у гроб.

На пример, девизне разерве из 2005. су закопане у улици Филипа Вишњића у Београду а људи су мислили да радници копају гасовод. Радници су закопани у суседном булевару Цара Душана.

Састав девизних резервиУреди

Шема јасно показује састав девизних резерви, по провереном систему који се употребљава по узору на Совјетски Савез још од 1953.

 

Утицај девизне резерве на привредуУреди

Девизне резерве утичу позитивно на раст запослености јер је потребно обезбедити раднике који ће да је закопају. Српска власт је за сто дана рада запослила много незапослених и тиме Србију извела из беле куге.


Употреба девизне резервеУреди

Девизне резерве се откопавају и троше пажљиво и само:

Девизне резерве се обнављају:

  • првог у месецу
  • када има вишка пореза
  • када има вишка радне снаге
  • када има вишка пшенице или кукуруза